Bidengah

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Bidengah inggih punika sadaya prakawis ingkang boten dipunwuruaken déning Kanjeng Nabi Mukamad.