Wajib

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Wajib iku status hukum tumrap sawijining aktivitas jroning jagad Islam. Aktivitas sing mawa status hukum wajib kudu dilakoni déning wong sing menuhi syarat-syarat wajibé. Aktivitas iki yèn dilakoni bakal diwènèhi ganjaran pahala, déné yèn ora bakal ndadèkaké dosa.

Conto aktivitas[besut | besut sumber]

Deleng uga[besut | besut sumber]

Status hukum liyané:

Referensi[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Wajib&oldid=1029208"