Wajib

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Wajib iku status hukum tumrap sawijining aktivitas sajeroning jagad Islam. Aktivitas kang mawa status hukum wajib kudu dilakoni déning wong kang menuhi syarat-syarat wajibé. Aktivitas iki yèn dilakoni bakal diwènèhi ganjaran pahala, déné yèn ora bakal ndadèkaké dosa.

Conto aktivitas[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

Status hukum liyané:

Réferènsi[besut | besut sumber]