Wajib

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Wajib iku status hukum tumrap sawijining aktivitas jroning jagad Islam. Aktivitas sing mawa status hukum wajib kudu dilakoni déning wong sing menuhi syarat-syarat wajibé. Aktivitas iki yèn dilakoni bakal diwènèhi ganjaran pahala, déné yèn ora bakal ndadèkaké dosa.

Conto aktivitas[besut | besut sumber]

Deleng uga[besut | besut sumber]

Status hukum liyané:

Referensi[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Wajib&oldid=1083308"