Wajib

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Wajib iku sawijining status hukum tumrap sawijining aktivitas jroning jagad Islam. Aktivitas sing mawa status hukum wajib kudu dilakoni déning wong sing menuhi syarat-syarat wajibé. Aktivitas iki yèn dilakoni bakal diwènèhi ganjaran pahala, déné yèn ora bakal ndadèkaké dosa.

Conto aktivitas[sunting | sunting sumber]

Deleng uga[sunting | sunting sumber]

Status hukum liyané:

Referensi[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Wajib&oldid=816632"