Mubah

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Mubah iku status hukum tumrap sawijining aktivitas jroning jagad Islam. Aktivitas sing mawa status hukum mubah olèh dilakoni, malah kepara dianjuraké (sifaté préntah), nanging ora ana janji ganjaran pahala. Hukum iki dipatrapaké luwih ing prakara kadonyan.

Conto aktivitas[sunting | Owah sumber]

  • Mangan lan ngombé

Deleng uga[sunting | Owah sumber]

Status hukum liyané:

Referensi[sunting | Owah sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Mubah&oldid=816634"