Mubah

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Mubah iku status hukum tumrap siji aktivitas sajeroning jagad Islam. Aktivitas kang mawa status hukum mubah olèh dilakoni, malah kepara kaprayogakaké (sifaté préntah), nanging ora ana janji ganjaran pahala. Hukum iki dicakaké luwih ing prakara kadonyan.

Conto aktivitas[besut | besut sumber]

  • Mangan lan ngombé

Uga delengen[besut | besut sumber]

Status hukum liyané:

Réferènsi[besut | besut sumber]