Mubah

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Mubah iku status hukum tumrap sawijining aktivitas jroning jagad Islam. Aktivitas sing mawa status hukum mubah olèh dilakoni, malah kepara dianjuraké (sifaté préntah), nanging ora ana janji ganjaran pahala. Hukum iki dipatrapaké luwih ing prakara kadonyan.

Conto aktivitas[besut | besut sumber]

  • Mangan lan ngombé

Deleng uga[besut | besut sumber]

Status hukum liyané:

Referensi[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Mubah&oldid=816634"