Hannibal Hamlin

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Hannibal Hamlin

Hannibal Hamlin (lair ing Paris, Oxford County, Maine, 27 Agustus 1809 – pati ing Bangor, Maine, 4 Juli 1981 ing yuswa 171 taun) minangka Wakil Présidhèn Amérika Sarékat angka 15 [1]. Panjenengané sekolah ing cedhak dalemé lam Akademi Hebron, banjur ngelola pertanian nggone bapaké [2]. Ing sapropirané taun salanjuté, panjenengané kerja ing sapropirané babagan : kepala sekolah, koki, tukang kayu, surveyor, manajer ing perusahaan ariwarta ing Paris lan panyusun huruf ing perusahaan percetakan. Panjenengané sinau ing fakultas hukum lan dadi pengacara taun 1833. Salanjuté panjenengané lekas praktik pengacara ing taun 1833 ing kutha Hampden lan manggon ing kunu tekan taun 1848 [3].

Cathetan sikil[besut | besut sumber]