Grant Leadbitter

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Grant Leadbitter
Grant Leadbitter.jpg
Leadbitter main kanggo Ipswich Town ing taun 2010
Katerangan priangga
Jeneng dawa Grant Leadbitter[1]
Tanggal lair (1986-01-07) 7 Januari 1986 (umur 35)[2]
Papan lair Chester-le-Street, Inggris
Dhuwur 5 ft 9 in (175 cm)[2]
Posisi main Midfielder
Katerangan klub
Tim saiki
Sunderland
Angka 23
Karir nom
2002–2003 Sunderland
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2003–2009 Sunderland 111 (11)
2005Rotherham United (nyileh) 5 (1)
2009–2012 Ipswich Town 116 (13)
2012–2019 Middlesbrough 212 (28)
2019– Sunderland 40 (2)
Tim nasional
2001–2002 U-16 Inggris 10 (0)
2002–2003 U-17 Inggris 9 (0)
2004–2005 U-19 Inggris 11 (0)
2005 U-20 Inggris 1 (0)
2007–2008 U-21 Inggris 3 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 09:09, 14 November 2020 (UTC).


Jack Diamond (lair 7 Januari 1986) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Gelandhang kanggo Sunderland.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Club list of registered players: As at 19th May 2018: Middlesbrough" (PDF). English Football League. p. 23. Dibukak ing 18 June 2018.
  2. a b Hugman, Barry J., ed. (2010). The PFA Footballers' Who's Who 2010–11. Mainstream Publishing. p. 247. ISBN 978-1-84596-601-0.