Dhaptar ibukutha provinsi Indonésia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Pratélan kutha krajan provinsi-provinsi ing Indonésia
Kutha krajan provinsi paling ageng ya iku Jakarta, kaping 2 Surabaya.

Sumatra[besut | besut sumber]

Jawa[besut | besut sumber]

Nusa Tenggara[besut | besut sumber]

Kalimantan[besut | besut sumber]

Sulawesi[besut | besut sumber]

Maluku[besut | besut sumber]

Papua[besut | besut sumber]