Bloomberg TV Indonesia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Bloomberg TV Indonesia
Slogan Memperkaya Anda
Negara  Indonésia
Basa Indonesian dan Inggris
Wilayah siaran Indonesia
Diluncuraké 11 Juli 2013
Rampung siaran 26 Agustus 2015
Sing duwé Bloomberg Group
Bosowa Corporation
Kantor pusat The City Tower, 9th floor, Jl. M.H. Thamrin no. 81. Jakarta
Format gambar 16:9 (720p, HDTV)
Situs web http://www.bloombergindonesia.tv
Kasumadyan Nasional
Siaran satelit
Palapa D (Indonesia) 4080 H 130427
Siaran kabel
First Media (Indonesia) Channel 13
BiG TV (Indonesia) Channel 681
Transvision (Indonesia) Channel 317
Nexmedia (Indonesia) Channel 708
Viva+ (Indonesia) Channel 13

Bloomberg TV Indonesia iku saluran informasi bisnis 24 jam ke siji ana ing Indonesia karo standar internasional sing tayang perdana ana ing Indonesia 11 Juli 2013[1] ana ing channel 13 First Media. Bloomberg TV Indonesia disiarna langsung sekang jantung kutha Jakarta ngambi kabèh platform sing dioperasikna sekang studio High Definition (HD) berteknologi dhuwur.

Jarinag Sianar[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]