Bloomberg TV Indonesia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Bloomberg TV Indonesia
SloganMemperkaya Anda
Negara Indonésia
BasaIndonesian dan Inggris
Wilayah siaranIndonesia
Diluncuraké11 Juli 2013
Rampung siaran26 Agustus 2015
Sing duwéBloomberg Group
Bosowa Corporation
Kantor pusatThe City Tower, 9th floor, Jl. M.H. Thamrin no. 81. Jakarta
Format gambar16:9 (720p, HDTV)
Situs webhttp://www.bloombergindonesia.tv
Kasumadyan Nasional
Siaran satelit
Palapa D (Indonesia)4080 H 130427
Siaran kabel
First Media (Indonesia)Channel 13
BiG TV (Indonesia)Channel 681
Transvision (Indonesia)Channel 317
Nexmedia (Indonesia)Channel 708
Viva+ (Indonesia)Channel 13

Bloomberg TV Indonesia iku saluran informasi bisnis 24 jam ke siji ana ing Indonesia karo standar internasional sing tayang perdana ana ing Indonesia 11 Juli 2013[1] ana ing channel 13 First Media. Bloomberg TV Indonesia disiarna langsung sekang jantung kutha Jakarta ngambi kabèh platform sing dioperasikna sekang studio High Definition (HD) berteknologi dhuwur.

Jarinag Sianar[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

  1. ALIH Cithakan:Panyawis TV ing Indonésia