Menyang kontèn

Batu Putih, Sumenep

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Batuputih, Sumenep)
Batu Putih
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiBatu Putih
Batu Putih kapernah ing Jawa Wétan
Batu Putih
Batu Putih
Batu Putih kapernah ing Indonesia
Batu Putih
Batu Putih
Koordhinat: 6°54′15″S 113°55′51″E / 6.9042°S 113.93073°E / -6.9042; 113.93073Koordhinat: 6°54′15″S 113°55′51″E / 6.9042°S 113.93073°E / -6.9042; 113.93073
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènSumenep
Kodhe laladan
administrasi
35.29.17

Batu Putih iku kacamatan ing Kabupatèn Sumenep.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.