Bank Mandiri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Bank Mandiri utawa PT Bank Mandiri (Persero) Tbk ya iku salah sijiné badhan usaha dhuwèke nagara (BUMN) ing babagan perbankan. Bank Mandiri madeg ing tanggal 2 Oktober 1998. Ing sasi Juli taun 1999, Bank Bumi Daya, Bank Dagang Nagara, Bank Ekspor Impor Indonésia lan Bank Pembangunan Indonésia dilebur (dimerger) dadi bank Mandiri.

Anak Perusahaan[besut | besut sumber]

Bank Mandiri nduwé sapérangan anak perusahaan kang ngurusi ing babagan pembiayaan lan asuransi. Anak perusahaan bank Mandiri ya iku:

  • Bank Syariah Mandiri
  • Mandiri Sekuritas
  • Bank Sinar Harapan Bali (BSHB)
  • Mandiri Tunas Finance
  • AXA Mandiri Financial Services
  • Mandiri Investasi
  • Mandiri AXA General Insurance

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Situs resmi Bank Mandiri