Perusahaan Listrik Negara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Perusahaan Listrik Nagara (dicekak PLN) ya iku salah sijine BUMN kang nduwèni tugas ngurusi babagan kalistrikan kang ana ing Indonésia. Direktur Utamane ya iku Dahlan Iskan, kang dilantik ing 23 Desember 2009 nganthi Fahmi Mochtar (kang njabat wiwit 2008).

Réferènsi[besut | besut sumber]


Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala nyaba[besut | besut sumber]