Perusahaan Listrik Negara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Logo PLN.svg

Perusahaan Listrik Nagara (dicekak PLN) yaiku salah sijiné BUMN kang duwé tugas ngurusi babagan kalistrikan kang ana ing Indonésia. Direktur Utamane yaiku Dahlan Iskan, kang dilantik ing 23 Dhésèmber 2009 nganti Fahmi Mochtar (kang njabat wiwit 2008).

Réferènsi[besut | besut sumber]


Deleng uga[besut | besut sumber]

Pranala nyaba[besut | besut sumber]