Rumah Sakit Dr. Kariadi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Rumah Sakit Dr. Kariadi

Logo Rumah Sakit Dr. Kariadi
Rs.Karyadi.JPG
Foto Rumah Sakit Dr. Kariadi
Koordinat

Peta lokasi Rumah Sakit Dr. Kariadi
Moto:
Yayasan {{{yayasan}}}
Didirikan
Dasar hukum {{{dasar hukum}}}
Direktur utama {{{dirut}}}
Status
Tipe RS
Akreditasi
Kapasitas pasien {{{kapasitas}}}
Ruang operasi {{{r_operasi}}}
Pengunjung {{{pengunjung}}}
SDM
UGD
Alamat Kutha Semarang
Provinsi Jawa Tengah
Negara {{{negara}}}
Telepon {{{telepon}}}
Faksimili {{{faksimili}}}
Affiliasi {{{affiliasi}}}

Web resmi: http://www.rskariadi.com/

Rumah Sakit Dr. Kariadi iku salah siji rumah sakit kang ana ing kutha Semarang, Jawa Tengah. Rumah sakit iki ngadeg tanggal 9 September 1925.[1] Rumah Sakit Umum Pusat Dhokter Kariadi iku sawijining rumah sakit duwèké pamaréntah Indonésia. Sacara struktural, RSUP dr. Kariadi minangka Unit Pelaksana Teknis ing Lingkungan Kamentrian Kaséhatan lan ana ing sangisoré lan tanggung jawab marang Dirèktur Jendral Bina Pelayanan Medik Kamentrian Kaséhatan.

Fasilitas[besut | besut sumber]

Rawat nginep[2][besut | besut sumber]

Gunggung papan tidur sing ana ya iku 779 papan tidur, dumadi saka: 1. Kelas President Suit 2. Kelas VVIP 3. Kelas VIP ana 48 TT 4. Kelas Utama ana 30 TT 5. Kelas I 39 TT 6. Kelas II 214 TT 7. Kelas III 422 TT 8. Ruang Intensif 26 TT Bangunan Ruang Perawatan dumadi saka:

  • Divisi Rawat Inap A
  • Divisi Rawat Inap B
  • Divisi Rawat Inap C
  • Divisi Rawat Inap D dumadi saka :
  • Kepodang
  • Kutilang
  • Merak
  • Cendrawasih
  • . Ruang Rawat Anak & Neonatologi
  • . Pavilium Garuda

Wektu kunjungan: Senèn nganti Jemuwah : 17.00 - 18.30 WIB Dina Libur : 11.00 - 12.00 WIB 17.00 - 18.30 WIB

Rawat darurat[3][besut | besut sumber]

Minangka péranganing Rumah Sakit Dr. Kariadi sing siyap mènèhi pelayanan medhis sajeroning 24 jam.

Peralatan: - Monitor Pasien - Ventilator Transport - Infant Warmer - Kamar Operasi

Faslitas liya Ana 17 ruangan panampa pasien

  • Ruang Triage
  • Ruang Resusitasi jantung lan paru
  • 12 ruang pemeriksaan spesialistik
  • 1 ruang kabidanan
  • 2 kamar operasi
  • Ruang tunggu
  • Ambulan
  • Pacu jantung
  • Incubator transport
  • Nebulizer
  • Pneumatic tube

Rawat intènsif[4][besut | besut sumber]

Divisi Rawat Intènsif duwé rong pérangan, ya iku :

  • PICU / NICU (Pediatric Intensive Care Unit / Neonatus Intensive Care). (4 papan tidur).
  • ICCU (Intensive Coroner Care Unit). ( 9 papan tidur).

Cathetan suku[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]