Penerbit Pradnya Paramita

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Logo PT Pradnya Paramita

Penerbit Pradnya Paramita punika satunggiling BUMN (firma gadhahanipun pamaréntah Indonésia). Penerbit punika mliginipun nerbitaken buku-buku sekolah, tingkat dhasar, madya kaliyan paguron inggil. Penerbit punika sampun dangu wonten, mbokbilih saking jaman kamardikan Indonésia.

Mangga ugi mriksani[besut | besut sumber]

Pranala njawi[besut | besut sumber]