Asosiasi Bal-balan Inggris

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Asosiasi Bal-balan Inggris
UEFA
Lambang asosiasi
Diadegaké 1863
Gabung ing FIFA 1905
Gabung ing UEFA 1954
Presidhèn Pangeran William saka Wales
Situs wèb resmi www.thefa.com

Asosiasi Bal-balan Inggris utawa The Football Association utawa dicekak The FA iku badan pengendali bal-balan ing Inggris lan tanah jajahan Inggris, ya iku : Jersey, Guernsey lan Pulo Man. The FA duwé papan sing ing sajarah bal-balan.

Rujukan[besut | besut sumber]

Bibliografi[besut | besut sumber]

  • Green, Geoffrey (1954). The history of the Football Association. Naldrett Press. 
  • B, Butler (1991). The official history of the Football Association. Queen Anne Press. ISBN 0-356-19145-1. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Topik Inggris