Asosiasi Bal-balan Albania

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Asosiasi Bal-balan Albania
UEFA
Lambang asosiasi
Diadegaké 1930
Gabung FIFA 1932
Gabung UEFA 1954
Situs wèb resmi www.fshf.org
Presidhèn Armand Duka

Asosiasi Bal-balan Albania (Cithakan:Lang-sq) iku badan pengendali bal-balan ing Albania.

Kompetisi[besut | besut sumber]

Badan iki nyelenggarakaké sawetara kompetisi ing Albania, ya iku:

Tim nasional[besut | besut sumber]

Badan iki uga minangka badan pengendali saka sawetara tim nasional ing Albania, ya iku :

Pranala njaba[besut | besut sumber]