Asosiasi Bal-balan Albania

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Asosiasi Bal-balan Albania
UEFA
Lambang asosiasi
Diadegaké1930
Gabung FIFA1932
Gabung UEFA1954
Situs wèb resmiwww.fshf.org
PresidhènArmand Duka

Asosiasi Bal-balan Albania (Basa Albani: Federata Shqiptare e Futbollit (FSHF) iku badan pengendali bal-balan ing Albania.

Kompetisi[besut | besut sumber]

Badan iki nyelenggarakaké sawatara kompetisi ing Albania, ya iku:

Tim nasional[besut | besut sumber]

Badan iki uga minangka badan pengendali saka sawatara tim nasional ing Albania, ya iku :

Pranala njaba[besut | besut sumber]