Federasi Bal-balan Armenia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Federasi Bal-balan Armenia
UEFA
Lambang asosiasi
Diadegaké 1992
Gabung FIFA 1992
Gabung UEFA 1992
Situs wèb resmi www.ffa.am
Presidhèn Artur Vanetsyan

Federasi Bal-balan Armenia (Inggris: Football Federation of Armenia (FFA)) iku badan pengendali bal-balan ing Armenia.

Kompetisi[besut | besut sumber]

Badan iki nyelenggarakaké sawetara kompetisi ing Armenia, ya iku:

Tim nasional[besut | besut sumber]

Badan iki uga minangka badan pengendali saka 5 tim nasional ing Armenia, ya iku:

Pranala njaba[besut | besut sumber]