Federasi Bal-balan Yunani

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Federasi Bal-balan Yunani
UEFA
Lambang asosiasi
Diadegaké 1926
Gabung FIFA 1927
Gabung UEFA 1954
Situs wèb resmi www.epo.gr
Presidhèn Sofoklis Pilavios

Federasi Bal-balan Yunani (Yunani: Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (EPO)) iku badan pengendali bal-balan ing Yunani.

Kompetisi[besut | besut sumber]

Badan iki nyelenggarakaké sawetara kompetisi ing Yunani, ya iku:

Tim nasional[besut | besut sumber]

Badan iki uga minangka badan pengendali saka 5 tim nasional ing Yunani, ya iku:

Pranala njaba[besut | besut sumber]