Federasi Bal-balan Italia

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Federasi Bal-balan Italia
UEFA
Lambang asosiasi
Diadegaké 1898
Gabung FIFA 1905
Gabung UEFA 1954
Situs wèb resmi www.figc.it
Presidhèn Giancarlo Abete

Federasi Bal-balan Italia (Basa Italia: Federazione Italiana Giuoco Calcio (FIGC)) iku badan pengendali bal-balan ing Italia.

FIGC diadegaké taun 1898, lan gabung menyang FIFA taun 1905, sarta karo UEFA ing taun 1954.

Gelar[besut | besut sumber]

Deleng uga[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]