Federasi Bal-balan Italia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Federasi Bal-balan Italia
UEFA
Lambang asosiasi
Diadegaké1898
Gabung FIFA1905
Gabung UEFA1954
Situs wèb resmiwww.figc.it
PresidhènGiancarlo Abete

Federasi Bal-balan Italia (Basa Italia: Federazione Italiana Giuoco Calcio (FIGC)) iku badan pengendali bal-balan ing Italia.

FIGC diadegaké taun 1898, lan gabung menyang FIFA taun 1905, sarta karo UEFA ing taun 1954.

Gelar[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]