Asosiasi Federasi Bal-balan Azerbaijan

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Asosiasi Federasi Bal-balan Azerbaijan
UEFA
Lambang asosiasi
Diadegaké 1992
Gabung FIFA 1992
Gabung UEFA 1994
Situs wèb resmi www.affa.az
Presidhèn Rövnəq Abdullayev

Asosiasi Federasi Bal-balan Azerbaijan (Basa Azeri: Azərbaycan Futbol Federasiyaları Assosiasiyası (AFFA)) iku badan pengendali bal-balan ing Azerbaijan.

Kompetisi[sunting | sunting sumber]

Badan iki nyelenggarakaké sawetara kompetisi ing Azerbaijan, ya iku :

Tim nasional[sunting | sunting sumber]

Badan iki uga minangka badan pengendali saka 5 tim nasional ing Azerbaijan, ya iku :

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]