Asosiasi Federasi Bal-balan Azerbaijan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Asosiasi Federasi Bal-balan Azerbaijan
UEFA
Lambang asosiasi
Diadegaké1992
Gabung FIFA1992
Gabung UEFA1994
Situs wèb resmiwww.affa.az
PresidhènRövnəq Abdullayev

Asosiasi Federasi Bal-balan Azerbaijan (Basa Azéri: Azərbaycan Futbol Federasiyaları Assosiasiyası (AFFA)) iku badan pengendali bal-balan ing Azerbaijan.

Kompetisi[besut | besut sumber]

Badan iki nyelenggarakaké sawatara kompetisi ing Azerbaijan, ya iku:

Tim nasional[besut | besut sumber]

Badan iki uga minangka badan pengendali saka 5 tim nasional ing Azerbaijan, ya iku:

Pranala njaba[besut | besut sumber]