Asosiasi Bal-balan Jerman

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Asosiasi Bal-balan Jerman
UEFA
Lambang asosiasi
Diadegaké1900
Gabung FIFA1904
Gabung UEFA1954
Situs wèb resmiwww.dfb.de
PresidhènWolfgang Niersbach

Asosiasi Bal-balan Jerman (Jerman: Deutscher Fussball-Bund (DFB)) iku badan pengendali bal-balan ing Jerman.

DFB diadegaké taun 1900, lan gabung marang FIFA taun 1904, sarta karo UEFA taun 1954.

Présidhèn[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]