Asosiasi Bal-balan Jerman

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Asosiasi Bal-balan Jerman
UEFA
Lambang asosiasi
Diadegaké 1900
Gabung FIFA 1904
Gabung UEFA 1954
Situs wèb resmi www.dfb.de
Presidhèn Wolfgang Niersbach

Asosiasi Bal-balan Jerman (Basa Jerman: Deutscher Fussball-Bund (DFB)) iku badan pengendali bal-balan ing Jerman.

DFB diadegaké taun 1900, lan gabung marang FIFA taun 1904, sarta karo UEFA taun 1954.

Presidhèn[sunting | sunting sumber]

Deleng uga[sunting | sunting sumber]

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]