Asosiasi Bal-balan Walanda

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Asosiasi Bal-balan Walanda
UEFA
Lambang asosiasi
Diadegaké1889
Gabung FIFA1904
Gabung UEFA1954
Situs wèb resmiwww.knvb.nl
PresidhènMichael van Praag

Asosiasi Bal-balan Krajan Walanda (Walanda: Koninklijke Nederlandse Voetbalbond (KNVB)) iku badan pengendali bal-balan ing Walanda.

Kompetisi[besut | besut sumber]

Badan iki nyelenggarakaké sawatara kompetisi ing Walanda, ya iku:

Tim nasional[besut | besut sumber]

Badan iki uga minangka badan pengendali saka sawatara tim nasional ing Walanda, ya iku:

Pranala njaba[besut | besut sumber]