Liga Super Yunani

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Cithakan:Infobox football league Liga Super Yunani (Yunani: Σούπερ Λίγκα Ελλάδα) (biyene Alpha Ethiniki) minangka liga bal-balan paling dhuwur ing Yunani. Diadegake taun 2006. Liga iki kanthi rutin nganakake kompetisi musiman. Saikine, ana 16 kesewelasan kang kadhapuk ing jerone.

Distribusi juara[besut | besut sumber]

Klub Cacahing juwara Tahun juara[1][2][3]
Olympiacos
40
1931, 1933, 1934, 1936, 1937, 1938, 1947, 1948, 1951, 1954, 1955, 1956, 1957, 1958, 1959, 1966, 1967, 1973, 1974, 1975, 1980, 1981, 1982, 1983, 1987, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2011, 2012, 2013
Panathinaikos
20
1930, 1949, 1953, 1960, 1961, 1962, 1964, 1965, 1969, 1970, 1972, 1977, 1984, 1986, 1990, 1991, 1995, 1996, 2004, 2010
AEK
11
1939, 1940, 1963, 1968, 1971, 1978, 1979, 1989, 1992, 1993, 1994
Aris
3
1928, 1932, 1946
PAOK
2
1976, 1985
Larissa
1
1988

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. Kárpáti, Tamás. "List of Greece championships". RSSSF. Retrieved 12 April 2012. Unknown parameter |coauthors= ignored (|author= suggested) (help)
  2. "Olympiacos F.C. history". olympiacos.org. Retrieved 22 April 2012.
  3. "Olympiacos profile". FIFA.com. Retrieved 22 April 2012.

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Kompetisi di Éropah