Windujaya, Sédong, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Windujaya
Désa
Windujaya kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Windujaya
Windujaya
Windujaya kapernah ing Jawa Kulon
Windujaya
Windujaya
Windujaya kapernah ing Indonésia
Windujaya
Windujaya
Koordhinat: 6°52′57″S 108°33′53″E / 6.88263°S 108.56483°E / -6.88263; 108.56483Koordhinat: 6°52′57″S 108°33′53″E / 6.88263°S 108.56483°E / -6.88263; 108.56483
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanSédong
Kodhe laladan
administrasi
32.09.09.2004

Windujaya iku désa ing Kacamatan Sédong, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)