Penambangan, Sédong, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Penambangan
Désa
Skyline of Penambangan
Penambangan kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Penambangan
Penambangan
Penambangan kapernah ing Jawa Kulon
Penambangan
Penambangan
Penambangan kapernah ing Indonésia
Penambangan
Penambangan
Koordhinat: 6°51′16″S 108°33′19″E / 6.85436°S 108.55538°E / -6.85436; 108.55538Koordhinat: 6°51′16″S 108°33′19″E / 6.85436°S 108.55538°E / -6.85436; 108.55538
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanSédong
Kodhe laladan
administrasi
32.09.09.2007

Penambangan iku désa ing Kacamatan Sédong, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)