Winduhaji, Sédong, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Winduhaji
Désa
Winduhaji kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Winduhaji
Winduhaji
Winduhaji kapernah ing Jawa Kulon
Winduhaji
Winduhaji
Winduhaji kapernah ing Indonésia
Winduhaji
Winduhaji
Koordhinat: 6°52′34″S 108°32′49″E / 6.87602°S 108.54705°E / -6.87602; 108.54705Koordhinat: 6°52′34″S 108°32′49″E / 6.87602°S 108.54705°E / -6.87602; 108.54705
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanSédong
Kodhe laladan
administrasi
32.09.09.2005

Winduhaji iku désa ing Kacamatan Sédong, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)