Kertawangun, Sédong, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kertawangun
Désa
Kertawangun kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Kertawangun
Kertawangun
Kertawangun kapernah ing Jawa Kulon
Kertawangun
Kertawangun
Kertawangun kapernah ing Indonésia
Kertawangun
Kertawangun
Koordhinat: 6°51′58″S 108°32′49″E / 6.8662°S 108.54701°E / -6.8662; 108.54701Koordhinat: 6°51′58″S 108°32′49″E / 6.8662°S 108.54701°E / -6.8662; 108.54701
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanSédong
Kodhe laladan
administrasi
32.09.09.2006

Kertawangun iku désa ing Kacamatan Sédong, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)