Putat, Sédong, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Putat
Désa
Putat kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Putat
Putat
Putat kapernah ing Jawa Kulon
Putat
Putat
Putat kapernah ing Indonésia
Putat
Putat
Koordhinat: 6°51′14″S 108°33′54″E / 6.85377°S 108.56507°E / -6.85377; 108.56507Koordhinat: 6°51′14″S 108°33′54″E / 6.85377°S 108.56507°E / -6.85377; 108.56507
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanSédong
Kodhe laladan
administrasi
32.09.09.2008

Putat iku désa ing Kacamatan Sédong, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)