Panongan Lor, Sédong, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Panongan Lor
Désa
Panongan Lor kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Panongan Lor
Panongan Lor
Panongan Lor kapernah ing Jawa Kulon
Panongan Lor
Panongan Lor
Panongan Lor kapernah ing Indonésia
Panongan Lor
Panongan Lor
Koordhinat: 6°51′08″S 108°34′38″E / 6.85219°S 108.57736°E / -6.85219; 108.57736Koordhinat: 6°51′08″S 108°34′38″E / 6.85219°S 108.57736°E / -6.85219; 108.57736
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanSédong
Kodhe laladan
administrasi
32.09.09.2010

Panongan Lor iku désa ing Kacamatan Sédong, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)