Karangwuni, Sédong, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Karangwuni
Désa
Karangwuni kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Karangwuni
Karangwuni
Karangwuni kapernah ing Jawa Kulon
Karangwuni
Karangwuni
Karangwuni kapernah ing Indonésia
Karangwuni
Karangwuni
Koordhinat: 6°53′03″S 108°35′04″E / 6.88425°S 108.58446°E / -6.88425; 108.58446Koordhinat: 6°53′03″S 108°35′04″E / 6.88425°S 108.58446°E / -6.88425; 108.58446
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanSédong
Kodhe laladan
administrasi
32.09.09.2001

Karangwuni iku désa ing Kacamatan Sédong, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)