Menyang kontèn

Sédong Kidul, Sédong, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Sédong Kidul
Désa
Sédong Kidul kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Sédong Kidul
Sédong Kidul
Sédong Kidul kapernah ing Jawa Kulon
Sédong Kidul
Sédong Kidul
Sédong Kidul kapernah ing Indonesia
Sédong Kidul
Sédong Kidul
Koordhinat: 6°52′54″S 108°36′01″E / 6.88174°S 108.6003°E / -6.88174; 108.6003Koordhinat: 6°52′54″S 108°36′01″E / 6.88174°S 108.6003°E / -6.88174; 108.6003
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanSédong
Kodhe laladan
administrasi
32.09.09.2002

Sédong Kidul iku désa ing Kacamatan Sédong, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.