Menyang kontèn

Panongan, Sédong, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Panongan
Désa
Panongan kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Panongan
Panongan
Panongan kapernah ing Jawa Kulon
Panongan
Panongan
Panongan kapernah ing Indonesia
Panongan
Panongan
Koordhinat: 6°51′57″S 108°34′25″E / 6.86581°S 108.57361°E / -6.86581; 108.57361Koordhinat: 6°51′57″S 108°34′25″E / 6.86581°S 108.57361°E / -6.86581; 108.57361
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanSédong
Kodhe laladan
administrasi
32.09.09.2009

Panongan iku désa ing Kacamatan Sédong, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.