Wanaléla, Sawangan, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Wanaléla
Désa
Wanaléla kapernah ing Kabupatèn Magelang
Wanaléla
Wanaléla
Wanaléla kapernah ing Jawa Tengah
Wanaléla
Wanaléla
Wanaléla kapernah ing Indonésia
Wanaléla
Wanaléla
Koordhinat: 7°26′47″S 110°15′12″E / 7.44636°S 110.25339°E / -7.44636; 110.25339Koordhinat: 7°26′47″S 110°15′12″E / 7.44636°S 110.25339°E / -7.44636; 110.25339
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanSawangan
Kodhe laladan
administrasi
33.08.07.2006

Wanaléla iku désa ing Kacamatan Sawangan, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)