Menyang kontèn

Jati, Sawangan, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jati
Désa
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Magelang Regency" does not exist.
Koordhinat: 7°30′58″S 110°19′58″E / 7.51604°S 110.33271°E / -7.51604; 110.33271Koordhinat: 7°30′58″S 110°19′58″E / 7.51604°S 110.33271°E / -7.51604; 110.33271
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanSawangan
Kodhe laladan
administrasi
33.08.07.2010

Jati iku désa ing Kacamatan Sawangan, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.