Gantang, Sawangan, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gantang
Désa
Gantang kapernah ing Kabupatèn Magelang
Gantang
Gantang
Gantang kapernah ing Jawa Tengah
Gantang
Gantang
Gantang kapernah ing Indonésia
Gantang
Gantang
Koordhinat: 7°30′23″S 110°21′14″E / 7.50642°S 110.35398°E / -7.50642; 110.35398Koordhinat: 7°30′23″S 110°21′14″E / 7.50642°S 110.35398°E / -7.50642; 110.35398
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanSawangan
Kodhe laladan
administrasi
33.08.07.2009

Gantang iku désa ing Kacamatan Sawangan, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)