Gandawangi, Sawangan, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gandawangi
Désa
Gandawangi kapernah ing Kabupatèn Magelang
Gandawangi
Gandawangi
Gandawangi kapernah ing Jawa Tengah
Gandawangi
Gandawangi
Gandawangi kapernah ing Indonésia
Gandawangi
Gandawangi
Koordhinat: 7°32′58″S 110°17′38″E / 7.54938°S 110.29387°E / -7.54938; 110.29387Koordhinat: 7°32′58″S 110°17′38″E / 7.54938°S 110.29387°E / -7.54938; 110.29387
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanSawangan
Kodhe laladan
administrasi
33.08.07.2001

Gandawangi iku désa ing Kacamatan Sawangan, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)