Mangunsari, Sawangan, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Mangunsari
Désa
Mangunsari kapernah ing Kabupatèn Magelang
Mangunsari
Mangunsari
Mangunsari kapernah ing Jawa Tengah
Mangunsari
Mangunsari
Mangunsari kapernah ing Indonésia
Mangunsari
Mangunsari
Koordhinat: 7°32′19″S 110°17′27″E / 7.53867°S 110.29095°E / -7.53867; 110.29095Koordhinat: 7°32′19″S 110°17′27″E / 7.53867°S 110.29095°E / -7.53867; 110.29095
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanSawangan
Kodhe laladan
administrasi
33.08.07.2012

Mangunsari iku désa ing Kacamatan Sawangan, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)