Menyang kontèn

Butuh, Sawangan, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Butuh
Désa
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Magelang Regency" does not exist.
Koordhinat: 7°31′35″S 110°18′53″E / 7.52647°S 110.31464°E / -7.52647; 110.31464Koordhinat: 7°31′35″S 110°18′53″E / 7.52647°S 110.31464°E / -7.52647; 110.31464
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanSawangan
Kodhe laladan
administrasi
33.08.07.2011

Butuh iku désa ing Kacamatan Sawangan, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.