Butuh, Sawangan, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Butuh
Désa
Butuh kapernah ing Kabupatèn Magelang
Butuh
Butuh
Butuh kapernah ing Jawa Tengah
Butuh
Butuh
Butuh kapernah ing Indonésia
Butuh
Butuh
Koordhinat: 7°31′35″S 110°18′53″E / 7.52647°S 110.31464°E / -7.52647; 110.31464Koordhinat: 7°31′35″S 110°18′53″E / 7.52647°S 110.31464°E / -7.52647; 110.31464
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanSawangan
Kodhe laladan
administrasi
33.08.07.2011

Butuh iku désa ing Kacamatan Sawangan, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)