Menyang kontèn

Saranalan, Sawangan, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Saranalan
Désa
Saranalan kapernah ing Kabupatèn Magelang
Saranalan
Saranalan
Saranalan kapernah ing Jawa Tengah
Saranalan
Saranalan
Saranalan kapernah ing Indonesia
Saranalan
Saranalan
Koordhinat: 7°29′51″S 110°20′18″E / 7.49744°S 110.3384°E / -7.49744; 110.3384Koordhinat: 7°29′51″S 110°20′18″E / 7.49744°S 110.3384°E / -7.49744; 110.3384
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanSawangan
Kodhe laladan
administrasi
33.08.07.2015

Saranalan iku désa ing Kacamatan Sawangan, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.