Padasaka, Sawangan, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Padasaka
Désa
Padasaka kapernah ing Kabupatèn Magelang
Padasaka
Padasaka
Padasaka kapernah ing Jawa Tengah
Padasaka
Padasaka
Padasaka kapernah ing Indonésia
Padasaka
Padasaka
Koordhinat: 7°31′06″S 110°18′26″E / 7.51825°S 110.30711°E / -7.51825; 110.30711Koordhinat: 7°31′06″S 110°18′26″E / 7.51825°S 110.30711°E / -7.51825; 110.30711
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanSawangan
Kodhe laladan
administrasi
33.08.07.2014

Padasaka iku désa ing Kacamatan Sawangan, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)