Volgograd

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Pemandhangan Volgograd

Swara Volgograd (biyèn jenengé Swara Stalingrad) (populasi: 1.012.000) iku jeneng sawijining kutha ing Rusia. Kutha iki dadi misuwur amarga Perang Stalingrad nalika Perang Donya II saka sasi September 1942 tekan Februari 1943. Kutha iki dijenengi miturut Stalin.

Kutha sing dawané 80 km (50 mil) saka lor ngidul iki ana ing sisih kulon kali Volga. Volgograd iku kutha krajan Oblast Volgograd.

Kutha kembar[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Volgograd&oldid=1052957"