Volgograd

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Pemandhangan Volgograd

Ngenani wuni iki Volgograd  (biyèn jenengé Ngenani wuni iki Stalingrad ) (populasi: 1.012.000) iku jeneng sawijining kutha ing Rusia. Kutha iki dadi misuwur amarga Perang Stalingrad nalika Perang Donya II saka sasi September 1942 tekan Februari 1943. Kutha iki dijenengi miturut Stalin.

Kutha sing dawané 80 km (50 mil) saka lor ngidul iki ana ing sisih kulon kali Volga. Volgograd iku kutha krajan Oblast Volgograd.

Kutha kembar[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Volgograd&oldid=1052957"