Kali Volga

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kali Volga.

Volga (Rusia: Волга, Tatar Sirilik: Идел, Latin: İdel) iku Kali paling dawa ing Éropah. Kali iki mili saka Rusia mangulon, lan dianggep kalin nasional Rusia. Sewelas saka rongpuluh kutha gedhé dhéwé Rusia, kalebu ibukuthané, Moskwa, dumunung ing gisiking kali Volga.

Pranala njaba[besut | besut sumber]