Kali Volga

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kali Volga.

Volga (Basa Rusia: Волга, Tatar Sirilik: Идел, Latin: İdel) iku Kali paling dawa ing Éropah. Kali iki mili saka Rusia mangulon, lan dianggep minangka kalin nasional Rusia. Sewelas saka rongpuluh kutha paling gedhé Rusia, klebu ibukuthané, Moskwa, dumunung ing gisiking kali Volga.

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Kali Volga ing Wikimedia Commons.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kali_Volga&oldid=959901"