Velden

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Velden
Flag of Arcen en Velden.gif Coat of arms of Arcen en Velden.png
Gendéra Velden Lambang Velden

LocatieArcenEnVelden.png

Velden ing Walanda

Katrangan cekak
Provinsi: Limburg
Jembar: 18,84 km²
Sing ndunungi: 5 190 jiwa (1 April 2011)
Situs wèb resmi: http://www.venlo.nl
Pulitik
Burgemeester (Walikutha): Hubert Bruls

Velden iku sawijining papan ing provinsi Limburg ing Walanda. Tempat iki sing ndunungi ana 5.190 jiwa (2007) lan ambané ana 18,84 km².