Trembulreja, Ngawen, Blora

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Trembulreja
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBlora
KacamatanNgawen
Pamaréntahan
 • Lurah désaSodiq
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Trembulreja (cara Indonésia: Trembulrejo) iku désa ing Kacamatan Ngawen, Kabupatèn Blora, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia kanthi kodhe pos 58254. Tlatah Trembulreja dhuwuré kagolong tlatah sing kapara dhuwur, ya iku watara 79 mèter saka lumahing segara[1]

Wates désa[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]