Trembulreja, Ngawen, Blora

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Trembulreja
Désa
Nagara  Indonésia
Provinsi Jawa Tengah
Kabupatèn Blora
Kacamatan Ngawen
Pamaréntahan
 • Lurah désa Sodiq
Jembar -
Gunggunging warga -
Pepadhet -

Trembulreja (cara Indonésia: Trembulrejo) iku désa ing Kacamatan Ngawen, Kabupatèn Blora, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia kanthi kodhe pos 58254. Tlatah Trembulreja dhuwuré kagolong tlatah sing kapara dhuwur, ya iku watara 79 mèter saka lumahing segara[1]

Wates désa[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]