Trembulreja, Ngawen, Blora

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Trembulreja
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBlora
KacamatanNgawen
Pamaréntahan
 • Lurah désaSodiq
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Trembulreja (cara Indonésia: Trembulrejo) iku désa ing Kacamatan Ngawen, Kabupatèn Blora, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia kanthi kodhe pos 58254. Tlatah Trembulreja dhuwuré kagolong tlatah sing kapara dhuwur, yaiku watara 79 mèter saka lumahing segara[1]

Wates désa[besut | besut sumber]

Deleng uga[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]