Berbak, Ngawen, Blora

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Berbak
Désa
Nagara  Indonésia
Provinsi Jawa Tengah
Kabupatèn Blora
Kacamatan Ngawen
Pamaréntahan
 • Lurah désa -
Jembar -
Gunggunging warga -
Pepadhet -

Berbak iku désa ing Kacamatan Ngawen, Kabupatèn Blora, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia. Désa kanthi kodhe désa:33.16.12.2022 iki dumunung ing saloré kalurahan Ngawen.

Géografi[besut | besut sumber]

Désa Berbak wewatesan ing sisih kidul karo kalurahan Ngawen, ing sisih kulon karo désa Gotputuk, ing sisih lor karo désa, ing sisih wétan karo désa Sarimulyo

Dhémografi[besut | besut sumber]

Padunung ing désa Berbak

Pendhidhikan[besut | besut sumber]

Désa Berbak duwé sawetara fasilitas pendhidhikan antarané:

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]