Berbak, Ngawen, Blora

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Berbak
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBlora
KacamatanNgawen
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Berbak iku désa ing Kacamatan Ngawen, Kabupatèn Blora, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia. Désa kanthi kodhe désa:33.16.12.2022 iki dumunung ing saloré kalurahan Ngawen.

Géografi[besut | besut sumber]

Désa Berbak wewatesan ing sisih kidul karo kalurahan Ngawen, ing sisih kulon karo désa Gotputuk, ing sisih lor karo désa, ing sisih wétan karo désa Sarimulyo

Dhémografi[besut | besut sumber]

Padunung ing désa Berbak

Pendhidhikan[besut | besut sumber]

Désa Berbak duwé sawatara fasilitas pendhidhikan antarané:

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]