Berbak, Ngawen, Blora

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Berbak
Désa
Nagara  Indonésia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupatèn Blora
Kacamatan Ngawen
Jembar -
Cacah padunung -
Kapadhetan -

Berbak iku désa ing Kacamatan Ngawen, Kabupatèn Blora, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia. Désa kanthi kodhe désa:33.16.12.2022 iki dumunung ing saloré kalurahan Ngawen.

Géografi[besut | besut sumber]

Désa Berbak wewatesan ing sisih kidul karo kalurahan Ngawen, ing sisih kulon karo désa Gotputuk, ing sisih lor karo désa, ing sisih wétan karo désa Sarimulyo

Dhémografi[besut | besut sumber]

Padunung ing désa Berbak

Pendhidhikan[besut | besut sumber]

Désa Berbak nduwèni sawetara fasilitas pendhidhikan antara liya:

Delengen uga[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]