Punggursugih, Ngawen, Blora

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Punggursugih
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBlora
KacamatanNgawen
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Punggursugih utawa déning wong saenggon dicekak "Munggur", iku désa, kanthi kodhe désa: 33.16.12.1015[1], dumunung ing Kacamatan Ngawen, Kabupatèn Blora, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia. Lokasi géografis Punggursugih ana ing garis lintang 70135 lan bujur 111.3107[2]

Uga delengen[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]