Menyang kontèn

Trasaba, Sambi, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Trasaba
Désa
Trasaba kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Trasaba
Trasaba
Trasaba kapernah ing Jawa Tengah
Trasaba
Trasaba
Trasaba kapernah ing Indonesia
Trasaba
Trasaba
Koordhinat: 7°32′31″S 110°39′39″E / 7.54204°S 110.66088°E / -7.54204; 110.66088Koordhinat: 7°32′31″S 110°39′39″E / 7.54204°S 110.66088°E / -7.54204; 110.66088
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanSambi
Kodhe laladan
administrasi
33.09.10.2014

Trasaba iku désa ing Kacamatan Sambi, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.