Menyang kontèn

Catur, Sambi, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Catur
Désa
Catur kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Catur
Catur
Catur kapernah ing Jawa Tengah
Catur
Catur
Catur kapernah ing Indonesia
Catur
Catur
Koordhinat: 7°32′34″S 110°41′26″E / 7.54282°S 110.69067°E / -7.54282; 110.69067Koordhinat: 7°32′34″S 110°41′26″E / 7.54282°S 110.69067°E / -7.54282; 110.69067
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanSambi
Kodhe laladan
administrasi
33.09.10.2006

Catur iku désa ing Kacamatan Sambi, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.