Menyang kontèn

Demangan, Sambi, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Demangan
Désa
Demangan kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Demangan
Demangan
Demangan kapernah ing Jawa Tengah
Demangan
Demangan
Demangan kapernah ing Indonesia
Demangan
Demangan
Koordhinat: 7°31′04″S 110°46′48″E / 7.51773°S 110.77998°E / -7.51773; 110.77998Koordhinat: 7°31′04″S 110°46′48″E / 7.51773°S 110.77998°E / -7.51773; 110.77998
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanSambi
Kodhe laladan
administrasi
33.09.10.2009

Demangan iku désa ing Kacamatan Sambi, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.