Menyang kontèn

Senting, Sambi, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Senting
Désa
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Boyolali Regency" does not exist.
Koordhinat: 7°23′57″S 110°42′56″E / 7.39906°S 110.71559°E / -7.39906; 110.71559Koordhinat: 7°23′57″S 110°42′56″E / 7.39906°S 110.71559°E / -7.39906; 110.71559
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanSambi
Kodhe laladan
administrasi
33.09.10.2002

Senting iku désa ing Kacamatan Sambi, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.