Menyang kontèn

Babadan, Sambi, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Babadan
Désa
Babadan kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Babadan
Babadan
Babadan kapernah ing Jawa Tengah
Babadan
Babadan
Babadan kapernah ing Indonesia
Babadan
Babadan
Koordhinat: 7°27′51″S 110°41′03″E / 7.46415°S 110.68417°E / -7.46415; 110.68417Koordhinat: 7°27′51″S 110°41′03″E / 7.46415°S 110.68417°E / -7.46415; 110.68417
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanSambi
Kodhe laladan
administrasi
33.09.10.2012

Babadan iku désa ing Kacamatan Sambi, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.