Menyang kontèn

Candhèn, Sambi, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Candhèn
Désa
Candhèn kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Candhèn
Candhèn
Candhèn kapernah ing Jawa Tengah
Candhèn
Candhèn
Candhèn kapernah ing Indonesia
Candhèn
Candhèn
Koordhinat: 7°29′55″S 110°32′22″E / 7.49856°S 110.53958°E / -7.49856; 110.53958Koordhinat: 7°29′55″S 110°32′22″E / 7.49856°S 110.53958°E / -7.49856; 110.53958
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanSambi
Kodhe laladan
administrasi
33.09.10.2001

Candhèn iku désa ing Kacamatan Sambi, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.